banner bhosted

VDX Review

VDX Hosting is een hosting provider gevestigd in Zwolle die naar eigen zeggen ruim 30 duizend domeinen in beheer heeft. Op deze pagina vind je een beknopt review met de voor- en nadelen van VDX.

Waarom wel of niet kiezen voor VDX

Voordelen VDX
  • Opvallende welkomstkortingen, een half jaar gratis is opvallend en hoog qua korting. Als je in het begin weinig te besteden hebt is VDX dus direct door die kortingen aantrekkelijk.
  • VDX is een partij met goede reviews en met name op het vlak van klantenservice lijkt Arjan het goed te doen.
Nadelen VDX
  • VDX maakt gebruikt van wat onopvallende extra kosten die andere partijen veelal niet hebben. Het betalen voor ‘extra' websites hebben we nog niet eerder gezien. Bij andere hosting bedrijven staat dit vaak op oneindig bij grote pakketten. ( Zie SiteGround en Kinsta)
  • SSL kosten vanaf €1,- per maand (Bij een Transip bijvoorbeeld gratis)
  • .be Domeinregistratie lijkt relatief hoog te liggen met € 17 per jaar.

VDX maakt onderdeel uit van Team Blue waar ook TransIP en Vimexx onder vallen. Oorspronkelijk was VDX onderdeel van IT-Ernity Holding BV.[1]TransIP neemt bedrijf achter CloudVPS, Webstekker en DDS over DDS en Webstekker vielen ook onder deze groep.

VDX behoort tot de hosting bedrijven waar we (nog) geen expert review hebben geschreven. Hierdoor vind je VDX ook nog niet terug in de overzichten waarin we verschillende soorten hosting uitgebreid vergelijken. We hebben wel alvast enkele positieve en negatieve punten en de prijzen behandeld zodat je wél een goede indruk krijgt van wat deze webhost voor jou kan betekenen. Lees meer over hoe wij werken.

VDX Prijzen

De prijzen lopen uiteen van € 5 tot € 15 per maand

prijzen van VDX
De prijzen van VDX zijn op basis van een jaar, de eerste 6 maanden gratis wordt op de jaarfactuur automatisch verrekend. Dit zijn de prijzen van VDX voor shared hosting.

VDX Reviews

De reviews en ervaringen van VDX

Op Hostingwijzer werken wij met de reviews van Webhosters. De reviews van VDX op Webhosters zijn als volgt:

Wil je zelf een review achterlaten over VDX? Laat deze dan achter op Webhosters! =)

Veelgestelde vragen

Overige vragen en antwoorden over VDX

Blijft VDX wel bestaan als merknaam?

Het is moeilijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren met VDX.nl nu het onderdeel is van Team.blue, wel heeft VDX.nl veel positieve reviews en dus ook een goede naam, iets wat je niet zomaar zal willen opgeven. De kans is dus groot dat VDX.nl als merknaam nog wel even door blijft gaan!

Hostingwijzer
Logo