banner bhosted

Vip Internet Review

VIP internet richt zich puur op Cloud Hosting. En daarbij een VIP experience als klant. Bekijk de voor- en nadelen in ons Vip Internet review op Hostingwijzer.nl.

Waarom wel of niet kiezen voor Vip Internet

Voordelen VIP Internet
  • Interessante korting van 20% voor een afname van 36 maanden.
  • Duidelijk overzicht van de factuur waardoor je niet voor verborgen kosten komt te staan.
  • Gratis SSL Mogelijk (net als bijvoorbeeld de webhosters Mijn.host)
  • Focus op ‘Cloud Hosting' met onbeperkt dataverkeer
Nadelen VIP Internet
  • Een maand korting is niet in lijn met kortingen die andere partijen weggeven voor een geheel jaar. (Bijvoorbeeld Mijndomein en Strato)
  • Ondoorzichtig over de follow-up prijzen na jaar 1 van domeinen. Hiervoor moet je eerst een domein in het winkelwagentje doen. Prijzen van domeinnamen zijn zelfs hoog te noemen na het eerste jaar. (12 Euro bijvoorbeeld voor een .nl domein)
  • Wat negatieve reviews de laatste maanden, veelal gebaseerd op de factor ‘prijsstijging' of over andere hosts die door VIP Internet zijn overgenomen in het verleden.

VIP Internet maakt onderdeel uit van Yourhosting.[1]Bedrijven gaan op in Yourhosting We zijn er niet uit of dit een voordeel of nadeel is. Dat heeft te maken met of er wel of niet prijsstijgingen aan zitten te komen. In de praktijk gebeurt dit wel vaak. [2]Tweakers: Sohosted prijzen gaan omhoog na TWS overname

VIP Internet behoort tot de hosting bedrijven waar we (nog) geen expert review hebben geschreven. Hierdoor vind je VIP Internet ook nog niet terug in de overzichten waarin we verschillende soorten hosting uitgebreid vergelijken. We hebben wel alvast de positieve en negatieve punten en de prijzen behandeld zodat je wél een goede indruk krijgt van wat deze webhost voor jou kan betekenen. Meer over hoe wij werken.

VIP Internet Prijzen

De prijzen lopen uiteen van € 8 tot € 40 per maand

hosting prijzen vip.nl
De prijzen van VIP Internet zijn wat verwarrend door die korting op die eerste maand.

VIP Internet Reviews

De reviews en ervaringen van Vip.nl

Op Hostingwijzer werken wij met de reviews van Webhosters. De reviews van VIP Internet op Webhosters zijn als volgt:

Wil je zelf een review achterlaten over VIP Internet? Laat deze dan achter op Webhosters! =)

Hostingwijzer
Logo