WebOké Review

weboke hosting
Naar WebOké
Naar WebOké
Ook domeinen en hosting zijn hier voor een scherpe prijs te koop
WebOké biedt voordelige hosting en redelijk geprijsde domeinregistraties. Het is al jaren een betrouwbare host die zelf aangeeft onafhankelijk te willen blijven en dus niet wil doen aan overnames en prijsverhogingen. Wie dit belangrijk vindt, zal dit zeker meenemen in de keuze voor WebOké.

Waarom wel of niet kiezen voor WebOké

Voordelen WebOké
  • De basisprijs is erg goed.
  • Prijzen voor domeinen zijn goed / competitief. (Goedkopere spelers zijn bijv: Xel en Mijn-host op dit vlak )
  • Bespaar 20% als je per jaar betaalt (let wel op vaak is verlenging ed. dan ook per jaar, dus als je wil opzeggen doe het dan tijdig)
  • Anonieme domeinregistratie mogelijk voor €5 extra extra per jaar.
Nadelen WebOké
  • WebOké laat iedereen de instellingen van de site zo bepalen dat je ook jouw specifieke opslagruimte moet selecteren. Wellicht een lastige keuze voor starters. Al is 5GB vaak voldoende voor veel normale websites. Lees hier meer over hoe groot een website moet zijn.
  • Teveel technische keuzes in het bestelproces, wij snappen (gelukkig) alle termen maar veel klanten hebben geen idee of ze aliassen of eigen ipv4 ip nummers nodig hebben.

WebOké is een onafhankelijke hosting partij. Daar hebben we er niet zoveel meer van over in Nederland, (Cloud86 bijvoorbeeld nog wel) dus dat is een positieve eigenschap!

WebOké behoort tot de hosting bedrijven waar we (nog) geen expert review hebben geschreven. Hierdoor vind je WebOké ook nog niet terug in de overzichten waarin we verschillende soorten hosting uitgebreid vergelijken. We hebben wel alvast enkele positieve en negatieve punten en de prijzen behandeld zodat je wél een goede indruk krijgt van wat deze webhost voor jou kan betekenen. Lees over hoe wij werken.

WebOké Prijzen

De prijzen lopen uiteen van € 1,45 tot € 99 per maand

WebOké heeft een uitzonderlijke keuze gemaakt voor de verschillende pakketten. De prijzen worden namelijk sterk beïnvloed door het aantal GB dat je bij de verschillende pakketten afneemt.

pakketkeuzes voor web-oke
De prijzen van WebOké voor Webhosting.

Een handige tip om WebOké aanbiedingen te kunnen zien: Ga in het bestelproces naar de stap net voor het bevestigen. Daar zie je vaak nog nieuwe kortingen verschijnen!

promotie in het bestelproces weboke
Kortingscode WebOke voor de sitebuilder

Reviews en Recensies

De reviews en ervaringen van WebOké

Op Hostingwijzer werken wij met de reviews van Webhosters. De reviews van WebOké op Webhosters zijn als volgt:

Wil je zelf een review achterlaten over snel? Laat deze dan achter op Webhosters! =)

Veelgestelde Vragen

Meer over WebOké

Waar is de Webmail van WebOké?

Voor de e-mail van WebOké moet je [webmail.] voor het domein plakken + een streepje tussen web en oke. Je krijgt dan webmail.web-oke.nl

Waar staan de servers van WebOké?

De servers van WebOké staan in Abcoude Nederland op Hoogstraat 13C.

Hostingwijzer
Logo