banner bhosted

Yourhosting vs Cloud86

Yourhosting VS cloud86

Laten we de arena betreden voor de ultieme hostingbattle! In de ene hoek, Hostingbedrijf Yourhosting, de reus die ooit heerste als de onbetwiste koning van het land, maar nu een beetje stoffig is geworden door de vele overnames en ook de laatste jaren wat meer vraagt voor zijn diensten. Direct naar🔗Yourhosting.

En in de andere hoek, met een gloednieuwe glans, is het Cloud86, de nieuwkomer met sprankelende recensies en een grote groep van nieuwe tevreden gebruikers aan zijn zijde! Direct naar🔗Cloud86.

Dit gevecht gaat niet alleen over grootte en faam; het draait om de strijd tussen traditie en vernieuwing. Yourhosting, de ervaren vechter, is misschien wat verouderd en duurder geworden, terwijl Hostingpakket Cloud86, de opkomende sensatie, schittert met moderniteit en betere beoordelingen.

Onze review van Yourhosting en Cloud86

9.5Expert Score
Yourhosting: Onze analyse

Yourhosting is al jaren één van de bekendste en grootste webhosters van Nederland. Over het afgelopen jaar zien we ook weer flink veel positieve ervaringen. Yourhosting is overigens onderdeel van Your Online (voorheen TWS).

Vooral op Nederlandse klantenservice (175 man werken er bij Yourhosting op de klantenservice!) is er op dit moment geen betere keuze.
Productaanbod
10
Yourhosting prijzen
8.5
Extra functionaliteiten
9.5
Servers en prestaties
9.5
Hulp en klantenservice
10
Ervaringen van gebruikers
9.5
PROS
 • Zeer uitgebreid product aanbod
 • Beschikbaarheid van websitebuilders en tools
 • 100 dagen tevredenheidsgarantie
 • SSL gratis inbegrepen
 • Grootste klantenservice van Nederland
CONS
 • Prijzen zijn niet direct voordelig
 • Domeinnamen zijn niet de goedkoopste in de markt

9.2Expert Score
Cloud86 in het kort
Cloud86 is de snelst geteste Nederlandse webhoster van 2023 en heeft hele scherpe prijzen voor de hosting pakketten.[1]Webhosters.nl snelheidstest Daarnaast is de klantenservice goed en is er een telefonische helpdesk. Dat laatste is iets dat maar weinig goedkope providers kunnen aanbieden.
Productaanbod
9
Cloud86 prijzen
9
Extra functionaliteiten
9
Servers en prestaties
9.5
Hulp en klantenservice
9.5
Ervaringen van gebruikers
9
PROS
 • Snelst geteste webhosting 2023
 • Overzichtelijk dashboard
 • Telefonische klantenservice
 • Litespeed webserver met cache en CDN
 • Plesk Control Panel met WordPress Toolkit
CONS
 • Klantenservice in weekend minder bereikbaar
 • Het parkeren van domeinnamen kan goedkoper!

Reviews in Detail

Productaanbod:

Yourhosting en Cloud86 bieden beiden een breed scala aan diensten, maar Yourhosting heeft een beperking op het aantal websites per hostingpakket, terwijl Cloud86 het toestaat om meerdere websites op één pakket te hosten. Op dit vlak zijn de verschillen overigens niet enorm.

Prijzen:

Op het gebied van goedkope hosting of goedkope domeinnamen zijn beide bedrijven niet de beste opties, wel overigens in prijs/kwaliteit verhoudingen. Gezien Yourhosting onderdeel is van een prijs opdrijvende investerings-club zullen de prijzen hier waarschijnlijk jaarlijks blijven stijgen. 

Extra functionaliteiten:

Yourhosting onderscheidt zich met een websitebuilder en een uitgebreide tevredenheidsgarantie. Cloud86 blinkt uit met een overzichtelijk dashboard en technologische features, zoals de Litespeed webserver met cache en CDN.

Servers en prestaties:

Yourhosting beschikt over solide servers en prestaties, maar behaalt geen topnotering in snelheidstesten. Cloud86 wordt erkend als de snelst geteste webhoster van 2023 met superieure prestaties.

Hulp en klantenservice:

Yourhosting biedt een goede klantenservice, maar mist telefonische ondersteuning. Cloud86 wordt geprezen om uitstekende klantenservice, met lof voor de telefonische hulp, hoewel er opmerkingen zijn over mindere bereikbaarheid tijdens het weekend.

Ervaringen van gebruikers:

Yourhosting krijgt overwegend positieve feedback, maar sommige gebruikers ervaren minpunten in prijs en beperkingen in het aantal websites per pakket. Cloud86 wordt zeer positief beoordeeld voor snelheid, klantenservice en functionaliteiten, maar sommigen benoemen domeinparkeerkosten en weekendbereikbaarheid als minpunten.

Beide bedrijven hebben tevreden klanten en zolang de prijzen gelijk blijven en niet stijgen is er een gelijk speelveld. 

yourhosting webhosters

cloud86 review

Dus.. Wie wint?

Cloud86 valt op vanwege scherpere prijzen, betere prestaties en uitstekende klantenservice, terwijl Yourhosting een breed productaanbod biedt maar wat achterblijft op het gebied van tarieven en enkele aspecten van klantenservice. De keuze hangt af van specifieke behoeften en prioriteiten van individuele gebruikers.

Bronnen

Bronnen
1 Webhosters.nl snelheidstest
Hostingwijzer
Logo